Laminaria i tid

Jag fick för mig att Laminarian skulle bli klar till Fantastika. Den bara skulle det. Inte för att jag nödvändigtvis ville ha den på mig då eller så, men det kändes rimligt. Några veckor, en sjal. Och så plötsligt blev det början på veckan och jag insåg att, eh, det är Fantastika på FREDAG. Som i, nu på fredag. Och jag hade väldigt mycket sjal kvar att sticka. Hela den långa delikata spetskanten.

Nå, det gick. Jag har hetsstickat varje dag och det är kanske inte det roligaste man kan pyssla med, men nu när den ligger blockad på köksbordet i väntan på att torka och alla trådar är fästa och den är KLAR... Det är en väldigt trevlig känsla. Jag gillar att bli klar med saker. Jag är rätt dålig på det, men när jag nån gång åstadkommer't gillar jag det.

Transient

Imorgon. Jag har tagit ledigt från jobbet. Ska inte göra så mycket på dagen, mer än sova ut och äta långfrukost och kanske göra några ärenden innan det blir dags att åka ut till Dieselverkstan och se vad som finns att se där.

Planen som det känns nu är bara att hänga, ta det lugnt. Lyssna. Titta. Försöka skriva ner de boktitlar som brukar ha en tendens att virvla förbi i bruset under helgen. Jag har inte mer än sneglat på programmet på flera veckor, vi får se vad det blir.