Det första

Jaha, det här var ju lite oväntat. Ny blogg, liksom. Eller ja, kanske inte så oväntat för mig, jag har gått och klurat på en flytt från Wordpress.com... ett tag nu. Men en blir ju bekväm. Visst vore det roligt med något nytt, men... orka?

Nåja, nu är jag här. Välkommen! Till mig och såklart till dig.  Jag hoppas att vi ska trivas.

Den här helgen har jag i stort sett gjort två saker: läst som en liten tok och fipplat med den här bloggen. Det är så mycket att lära sig, ingenting är där man förväntar sig eller snarare där man är van vid. Hu, det tar TID. Maj gådd. Om du ser något som verkar wonky så hojta gärna till. Hey, hojta gärna till iallafall, det är lite ensamt här just nu. Såhär i början, och antagligen även framöver men vi få se, vill jag försöka hålla saker och ting ganska enkelt och rent.

Jag har läst. I senaste inlägget på gamla bloggen nämnde jag att jag inte påbörjat The Demolished Man som är septemberboken i bokklubben, men den har jag minsann klämt mig igenom nu. Snabb läsning, trots att den är från femtiotalet. Jag var inte direkt överväldigad dock, och får hålla med om att även om den vann en Hugo när den kom så skulle den nog inte vinna en nu. Bara en sak som kvinnosynen, brrrr. Det känns bra att ha läst den iallafall, nu kan jag fokusera på roligare saker igen. Som nästa del i The Mortal Instruments, nu är det dags för City of Fallen Angels som är nummer fyra. All heder åt pulp-eran, men just nu är jag verkligen mer intresserad av lättsmält urban fantasy.

Sådärja, en första post. Det var väl inte så svårt?