Kärlek till en bloggplattform

Hörni, jag gillar Squarespace!

Det var inte helt lätt att flytta från wordpress där i höstas, det medges. Jamen ni vet, saker och ting ser ut på ett visst sätt och man vet hur man ska göra för att ändra på saker, allting finns där man förväntar sig. Squarespace är inte wordpress, och det har tagit mig en hel del tid och pill för att begripa hur de har lagt upp det hele. Jag påstår verkligen inte att jag är fullärd, men de har absolut tänkt till, det blir mer och mer tydligt. Så, nu har jag bytt tema här, eller template som de kallar det, bara för att jag är ombytlig av mig och för att jag kan och för att det var så förbaskat enkelt. Det såg svårt ut men när jag väl kikade närmare på det så... Lätt som en plätt ju! Klick här och klick där och drag och släpp och så färdigt. Framför allt så kunde jag flytta runt i min nya template och fixa och pilla med alla inställningar jag hade lust med innan jag gjorde den till "live". Smart!

Hoppas lite bara att det verkligen var så enkelt och jag inte missat någon vital del, men det verkar jag inte ha gjort?

Jag gillar Squarespace mer och mer. Jag känner mig mer och mer hemma och längtar inte tillbaka till gamla hemtama wordpress så mycket. Det här är fancy och tjusigt och lättanvänt på ett sätt som jag aldrig upplevde wordpress på. Modernare, åtminstone i känsla. Det finns inställningar för precis allt men om man inte letar efter dem så syns de knappt, vilket gör att om man bara vill skriva sina bloggposter så är de inte ivägen. Kanske fattas bara annat när de tar betalt men jag har verkligen ingenting emot att ge en slant för något jag gillar. Dessutom får en inte bara de här tjusiga verktygen utan också dygnet-runt-support om jag behöver det, vilket gör mig mer trygg att pilla med saker som jag inte riktigt begriper i första läget.

Och jag får lust att blogga mer bara för det, och det kan ju aldrig vara fel.