Nytt tag igen igen igen.

Höst! Inget får väl fart på skrivlusten som kyligare luft och mörkare kvällar!

Inte?

Bara jag då?

Ah, kanske inte. Men jo, tiden har ju gått, en nästan hel sommar fylld av obloggade saker till exempel. Somligt som jag ju till och med lovat folk lite varstans att jag ska berätta mer om. Just nu, när dimman ligger tät och kall utanför fönstret, känns de där sommaräventyren väldigt långt bort men jag ska väl göra en ansträngning iallafall. Ye behold, 'fairy är åter på bloggen.

Kan säkert också ha att göra med att det nyss kom en räkning på ett år till här på Squarespace, och när blogghyran är betald vill jag ju göra något för den. Jösses, är det ett helt år sedan jag gjorde flytten hit? Voj. Well, jag trivs fortfarande bra och stannar gärna åtminstone ett år till.

Så, bloggen is a go. Vad mer? NaNoWriMo-säsongen närmar sig, men jag ska inte köra i år. Det suger i NaNo-tarmen, men nej. Jag famlar fortfarande efter en form som funkar för mig och jag vet att NaNo ain't it. Jag har gjort det i flera år men nu får det vara. Jag kanske kan få en kick att försöka hitta det skönlitterära skrivandet, men det får bli utanför.

Kanske kan jag få hjälp av Bullet Journal på något sätt? (Om du inte redan sett den, gå till bulletjournal.com och titta på videon där. Blir du inte hooked av det så vet jag inte vad det är för fel på dig.) Jag har haft stor hjälp av min Bullet Journal under det senaste året, håller fortfarande på och lär mig hur jag bäst kan ha nytta av det faktiskt och kanske går det att använda även för skriveriet. På något vis. Får fundera på det.

Annars? Jag är ute och blir jagad zombiesar så ofta jag orkar, tänker mycket på min lilla mamma som är sjuk igen, läser böcker och jobbar.

Kommer posta några tankar om årets kongresser, de tre jag varit på, framöver. Bara så att ni vet vad som är i faggorna. Bäst att skriva om dem innan de alldeles försvinner ur minnet. Eventuellt är det redan för sent, ehum.