Och igen, sammanbitet

Hur det är? Jovars, tackar som frågar. Jag fick ett nytt anfall i torsdags, precis en vecka efter det första, och reagerade inte alls bra på knarket den här gången. Yrslig och illamående, och inte gjorde det särskilt mycket för det onda heller. Bah.

Men det går ju över. Några timmar och en uppspydd lunch. Och förlorad jobbtid. Och hem och sova ungefär sexton timmar. Och missa planerad utgång med några vänner. Bah.

Kanske är det å andra sidan positivt, för inte en suck att jag kommer bli beroende av knarket om det ska fortsätta få mig att må sådär illa. Bläsch. Händer det igen kommer jag nog försöka klara mig på receptfria piller istället. Har en tid bokad för röntgen om ett par veckor, det ska bli spännande. Både att se hur det går till och vad de kommer hitta.

Jag har förresten bytt tillbaka till gamla temat här, som synes för den som inte läser via RSS. (Återigen, för att det är så himla ENKELT att göra, loverly.) Jag gillade visserligen det superrena och simpla men kom underfund med att jag saknade menyn här till höger mer. Jag tycker om att ha ett litet spår av min aktivitet på Instagram och Goodreads synligt, både för er och för min skull. Det knyter ihop internet-tillvaron på något vis, här på det som ändå är mitt hem.

Nu är planen att slippa fler njurstensanfall, tack så mycket. Och så kan det få bli några grader varmare så att det blir vår också. Och ännu lite ljusare, men det är ju redan nästan ljust både på morgonen och på eftermiddagen nu så det känns inte som något jag borde klaga på.