Gladtröttma

Den här veckan. Alltså.

Jag tänkte i helgen att den här veckan kommer ta kål på mig. Inte så att jag inte såg fram emot den, men vojne vad mycket som ska hinna hända. Jag som alltid brukar se till att mitt liv är ganska lugnt, jag är inte van vid att vara uppbokad snart sagt varenda ledig stund.

Nu är jag mitt uppe i den och... tja, jag är trött. Riktigt trött. Men glad.

Det stora som händer den här veckan är revyn. Ja jösses, revyn. En god vän som fyller femtio, önskar sig i present att sätta upp en revy med utgångspunkt från hans liv hittills. Sagt och gjort, vi är ett litet gäng som hjälper till med det. Och det är störtkul! Jobbigt, och inte direkt en teaterform som jag är van vid, och rostig av att inte ha stått på scen på några år, men jeflar vad roligt vi har.

Senaste veckorna har repetitionerna intensifierats för att kulminera i varje-möjlig-ledig-stund-OMG, fram till genrepet inför en liten publik igår. Stora galapremiären inför födelsedagskalas-gästerna är på lördag. Kanske var det inte helt välbetänkt att jobba samtidigt och flänga mellan de två, men det har gått rätt bra ändå. Tacknämligt dock att det är så pass lugnt på kontoret att jag kunnat smita lite tidigare de dagar det behövts.

Nu är det två kvällar ledigt inför kalaset, men tro för all del inte att jag får pusta ut för det. På fredag är det premiär för Guardians of the Galaxy, en film som jag har sett fram emot ohemult mycket ända sedan eftertext-klippet i Thor: The Dark World i höstas. Peppen är obeskrivlig och jag är SÅ nöjd med att få se den på premiärkvällen. Sånt hör inte till vanligheterna för mig.

Och sen var det två kvällar kvar i veckan, och där behöver jag klämma in lite träning.

Ehum. Jo för si, jag har börjat träna. Springa, alltså.

Jag vill inte säga för mycket om det, jag är fortfarande rädd för att luften ska gå ur det och ingenting blir kvar. Sådär som det brukar. Men ja, jag joggar nånstans mellan två och fyra gånger i veckan. Det går inte på något vis snabbt och ser antagligen för jävla komiskt ut, men ja. Zombies Run! 5k Training är en helt makalöst fantastisk app för en helt otränad men nyfiken nybörjare, that's all I'm sayin'.

Så. Livet just nu. Helvete. Jag älskar't men kan någon ge mig lite semester snart?