Eller inte då.

Nähänä, tji fick jag. Tydligen var det bara tillfälligt som Flattr fungerade för mig. Nåja, det finns ju ett inte lika flashigt alternativ av knapp så det får jag använda tills vidare.

Men trist att det inte var så enkelt löst.

Hur som helst, nu pratar vi om något annat istället. Som att jag inte har sprungit en meter sen i början på januari.

Jag skyller mest på snön. Även om jag dagligen ser andra som är ute och joggar så är jag inte villig att riskera att kliva på en isfläck och bryta nacken. Det känns inte värt det, även om risken säkert inte är så stor som jag inbillar mig. Jag väntar med att springa tills det blir mer barmark istället.

Fast det är surt, det är det ju. Kondition och vikt blir därefter, känner och ser skillnaden. Och att jag ska ta tag i det igen sen är ingen vidare tröst när byxorna inte passar. Bah.

Å andra sidan, när en inte är ute och ränner så får en tid till annat. Som att sitta hemma och läsa böcker, till exempel.

Det hänger säkert ihop med att jag behöver distrahera mig från att tänka på jobbigheter också, men jag har läst som en liten tok på sistone. Ni minns hur jag normalt snittar en bok i veckan? Vad sägs om att jag hittills i år har läst tio böcker, med två till på god väg att vara avslutade. Räknar inte med att det kommer fortsätta såhär, men det är lite kul att få känna mig som en åtminstone inte fullt lika mycket långsamläsare för en gångs skull.

Flattr this