Rassel

Alltså, jag gjorde ju inget nyårslöfte. Visst. Och speciellt inte något löfte om träning. Faktiskt. Men jag hade ju ändå tänkt utnyttja årets första månad till att träna. Ändå, liksom. Nu när jag ändå har ett gymkort och vädret är sådär vidrigt, och, tja.

Jag hade inte tänkt tillbringa årets första månad med att hosta mest hela tiden, men så blev det. Slemhosta, låter inte alls trevligt. Internet har talat om för mig att det antagligen är en luftrörskatarr jag dragit på mig. Tjohej. Bara att försöka ta det lugnt dådå, och vänta. Och vänta. Och vänta.

Det är förbaskat drygt, nu när jag är inne på fjärde veckan och det visserligen har visat tecken på att bli bättre men är långt ifrån bra ännu. Jag har hostat så mycket att jag har träningsvärk i bröstkorgen. Varje kväll när jag lägger mig ner börjar det rassla och vissla och gurgla i lungorna.

Kul, verkligen.

I övrigt mår jag bra, men alla runtomkring mig är nog färdiga att strypa mig för att slippa lyssna på mig dagarna i ända. Jag är så, SÅ redo att bli frisk och få ställa mig på löpbandet igen.