Å nej #blogg100

Det här är nog dumt.

Jag får väl skylla på att jag sitter hemma och vårdar sista biten av influensan. Är nästan frisk men vågar mig inte tillbaka till civilisationen riktigt än, vill inte smitta någon. Har lite tråkigt. Är som vanligt lättpåverkad, andras entusiasm är lite som knark för mig.

Att då stå emot att hoppa på #Blogg100 är svårare än tidigare år. Jag sa till mig själv (och till fästmannen) så sent som igår att jag inte ska. Det kommer aldrig gå. Jag kommer aldrig gå i mål. Kommer antagligen ledsna innan det hunnit gå mer än en vecka.

Men okej. Om vi alla är med på att jag inte kommer klara det, så kan jag ändå hänga på så långt jag kan? Enligt devisen att man ändå bara kan göra det man kan göra, sen kan man inte göra mer.

Det här är nog dumt.

Jag borde prioritera annat. Massor med annat.

Okej, då ses vi imorgon igen då.