Tolfte

Sovmorgon, vilken fantastisk möjlighet. Vilken lyx, en vecka som den här. Så naturligtvis låg jag och funderade på allt som hänt på musikalen igår och tidigare dagar nån timme miss i nassen och vaknade sedan alldeles för tidigt iallafall. Bah.

Men det var iallafall lyx att kunna ta det lite lugnt på morgonkvisten. Långsamfrukost i soffan, prata strunt och viktigheter med J. Ta en kort promenad i solen längs med vattnet. Snart är det dags att åka tillbaka till Lidingö och köra sista föreställningen där. (Det blir ju en till sen den 22:a mars på Intiman.) Jag hoppas att publiken ikväll är lika bra som den igår. Jag hoppas att mina medspelare ser till att ha lika kul som vi hade igår. Jag hoppas att det går lika bra. Jag hoppas att jag inte gör några dumheter. Eller inte några stora dumheter åtminstone. Åtminstone inget som påverkar någon annan jättemycket.

Dags att krama det sista ur den här teaterveckan.