Elfte

Två föreställningar på en dag. Det är nästan på gränsen för vad som är görbart, men den här dagen kommer jag leva på länge. Länge, länge.

Det gick bra! Första föreställningen var jag så taggad att jag nästan mådde illa. Skolungdomarna var förvånansvärt med på noterna, och förutsägbart nog fick vi skratt på en del andra ställen jämfört med igår. Jag var lite orolig att det skulle bli svårt att ladda om till kvällsföreställningen men det hade jag inte behövt vara. Vuxenpubliken var otroligt snabba på skratt också vilket ju är guld för energin. Skitkul!

Så, nu har jag närapå gjort mitt. Imorgon spelar min dublett vår roll så jag kan slappna av lite. Sedan är det förstås föreställningen på Intiman den 22:a som jag ser fram emot massormassormassor. Det är lite lurigt, man är så upptagen med allt som behövs göras att det är svårt att hinna med att njuta av upplevelsen. Jag försökte stanna upp emellanåt idag och verkligen komma ihåg hur underbart det här är, men det är så svårt. Tiden går fort när man har roligt, som de säger.