Första

Så. Första dagen av hundra i #Blogg100. Var börja? Tja, varför inte precis just här.

Jag hade verkligen tänkt vara tillbaka på jobbet idag. Det är säkert. Men av någon anledning, när jag pratade med chefen och råkade nämna att det jag haft senaste knappa veckan troligtvis var svininfluensan så... Tja, hon tyckte kort sagt att jag borde ta en dag till hemma. För säkerhets skull. Märkligt det där.

Men visst, inte mig emot. Det är en sak att säga åt andra att de ska vara försiktiga med att komma tillbaka för tidigt, en helt annan att göra det själv. Jag skulle orkat jobba idag, men om en enda person på jobbet får flunsan efter mig så... Tja, det blir dålig stämning, va.

Så jag har en sista dag hemma i soffan. Imorgon blir det både jobb och musikalrepetition, således fullt ös från tidig morgon till sen kväll. Likadant dagen därpå. Nästa vecka ska det sista på plats, för då är det genrep och sedan premiär. Meep! Så, så nervös. Tusen saker kvar att kolla och fixa.

Delvis nya datum förresten, för den som vill komma och titta och specifikt få se mig. Förut sa jag ju 12:e och 22:a, nu är det 11:e och 22:a som gäller. Vi hade väldigt goda skäl att byta kvällar, jag och min dublett, så nu är det föreställningen fredag den 11:e eller tisdag den 22:a mars för min del. Har du inte ännu fixat biljett? Hojta till så hjälper jag dig. Vill du ha hjälp att ändra dag? Hojta till då med. Det kommer bli en hejdundrande show!

Men innan dess så sitter jag här, i soffan under en filt. Jag tittar på ett par avsnitt Supergirl och försöker vila mig ifrån det sista av snörvlet.