Goda föresatser?

Ouff. För mycket kaffe idag.

En stor kopp på förmiddagen, jodå. En till stor kopp efter lunch, inga problem. Men sen brukar det vara nog. Jag borde kanske ha tänkt till där innan jag beställde den tredje stora koppen på fiket efter jobbet, men jag kände verkligen för kaffe då. Såhär ett par timmar senare, not so much.

Men iallafall. Fikade med en kusin idag! Rasande trevligt. (Hejhej K! *vinkar*) Verkligen ovanligt också, jag är ju inte den som håller kontakten med folk. Det är spännande att umgås med någon som kände mig när jag var liten, som har en relation till min pappa och syster, men som kanske inte har lika god koll på mig så som mitt liv ser ut nu. Brukar ju vara tvärsom, alla i min närhet har jag lärt känna i vuxen ålder, de har i de allra flesta fall aldrig ens träffat min familj.

Vi sågs på begravningen i somras, vilket var första gången på sisådär en trettio år ungefär. Jätteglad att återknyta kontakten lite, framför allt glad att någon annan kan tänka sig att ta initiativet.

Ja, jag är urusel på att själv hålla kontakt. Ja, det är rätt pinsamt.

Ibland undrar jag om det skulle vara lättare att "skärpa till mig" om jag inte pratade i telefon hela dagarna. Jag menar, antagligen inte, för jag var precis lika dålig på att hålla kontakt innan jag började jobba i telefonväxel. Men skulle jag kanske haft lättare att arbeta bort det? Nu är jag oftast urless på att interagera med folk efter en hel dag på jobbet, det sista jag vill är att prata i telefon även på min fritid.

Å andra sidan, om jag inte hade ett jobb som tvingade mig att vara social, skulle jag ens komma ihåg hur man gör? Ibland är jag inte helt säker...

Hur som helst, en supertrevlig kväll och förhoppningsvis dröjer det inte trettio år (eller tills någon dör för den delen) innan vi ses igen. Jag ska göra vad jag kan.