Tjugosj... oh fudge

Äsch, där bröts kedjan, det blev ingen bloggpost igår. Nåja. Jag tänker inte ge upp Blogg100 helt för det, men får väl sluta upp med att vara lat med titlarna nu när dagarna inte matchar längre.

Vi var bortbjudna på flera håll igår på påskaftonen men valde att inte resa utomläns utan hålla oss i huvudstaden. Hade väldigt gärna hälsat på systerysters familj men känner av att det varit en både väldigt sjuk och väldigt upptagen vinter och vår. En långhelg hemma var precis vad både jag och J behöver.

Pilla naveln, titta på andra säsongen Daredevil, gå och sova lite middag, läsa lite Star Wars (i form av The Perfect Weapon av Delilah S Dawson), skruva lite dator, ta en tupplur till, dricka te, blocka om en sjal som blev wonky första gången. Fundera på om jag borde gå och träna men sen bestämma att låta bli. Titta lite mer på Daredevil.

Jag drömmer fortfarande om musikalgänget på nätterna. De har inte släppt taget om mig än, och det kommer nog dröja. Somliga dröjer sig dessutom kvar i minnet mer än andra. Det är inte fel att säga att jag gått och kärat ner mig i ett par stycken av dem. Tänker inte tala om det för nån av dem, men trivs med känslan.

Håhåjaja. Life is good.