Tredje

Huvudet är fullt av musikal. Gårdagens kvällsrepetition gav en handfull nya frågetecken och inte speciellt många klargöranden. Förhoppningsvis kan jag fixa ett par av dem redan idag, vi har repetition ikväll igen. Resten får komma till helgen, allra senast på måndag.

Meep!

Låg vaken ett par timmar mitt i natten, oförmögen att få tankarna att sluta snurra och slappna av. Det kändes om att varenda muskel var på helspänn, så fort jag slutade fokusera på det så spändes hela kroppen. Det enda som fick mig att till slut somna om var tanken på att jag har använt min Bullet Journal så duktigt på sistone. Allt jag behöver finns där. Varenda detalj har jag listat, många flera gånger om. Det är ingen risk att jag plötsligt kommer på något jag glömt mitt i natten. Scener, kläder, saker jag måste komplettera, biljetter...

Jag hittade till bulletjournal.com någon månad efter att Ryder Caroll la upp den första videon och hemsidan, och jag har försökt använda systemet sedan dess med varierande framgång. Jösses, det är två och ett halvt år sedan nu. Commmunityt kring BuJo har formligen exploderat på sistone, och många gör otroligt vackra anteckningsböcker, smyckar med stickers och ritar med olika sorters pennor och gu' vet allt. Det är inte riktigt min stil, men jag skriver med reservoarpenna och alternerar mellan olika sorters bläck iallafall.

Det hade kanske varit mer modernt av mig att använda någon produktivitetsapp till mobilen istället, men det är något med att faktiskt fysiskt skriva ner saker för hand som får saker att liksom fastna bättre för mig. Även om jag inte egentligen är en listskrivare så passar det analoga mig väldigt bra.

Jag vågar inte riktigt visa upp hur den ser ut inuti just nu, det är så väldigt privat, men jag kanske kan göra en post vid nästa månadsskifte eller så, och visa hur jag organiserar mitt liv.