Gimme lästips

Okej folks, dags att be om lite hjälp.

Det är visserligen en bra stund kvar till semestertid, men det är aldrig för tidigt att börja planera vad man ska läsa under semestern. Det är strängt taget alltid en bra tid att planera vad man vill läsa vilken tid som helst, men, ja ni vet.

Så! Jag är ute efter saker att plöja under semestern, dock inga tegelstenar denna gång. Tänker mig att det är främst kortromaner jag är ute efter, kanske kan även antologier passa. Ingenting som kan få mig att fastna och tappa farten och sedermera sugen, ingenting tråkigt. Kort och kärnfullt, fartigt eller bara väldigt intressant. Supertorr sf, känslosvallande romance, cool urban fantasy, kanske YA? Eller något helt annat. Helst inte över... ska vi säga tvåhundra sidor iallafall? Gärna kortare. Plus i kanten om den finns som e-book eftersom jag kommer vilja ladda läsplattan. Nyutgivet eller jättegammalt spelar ingen roll.

Hit me! Har du läst något på sistone som du verkligen gillade? Måste absolut inte vara i "mina" genrer, huvudsaken är att du gillade det och vill tipsa om det.