Jymden

En perfekt fredagkväll, detta. Jag sitter bänkad framför webcasten för att se SpaceX skjuta iväg sin Falcon 9 med kapseln Dragon upp till ISS igen. Direktsänt på internet. Bara sådär.

Tröttnar aldrig. Jag är lite av en SpaceX-fangirl får väl erkännas, men framför allt gillar jag rymden och allt som har med det att göra. Har alltid gjort, redan som liten. Är inte så påläst som jag skulle vilja alla gånger kanske, men handlar något om rymden så kan du ge dig på att jag stannar upp och tar till mig. Saknar verkligen att kunna titta upp mot natthimlen och se mer än några få stjärnor. Passar gärna på när jag är ute på landet om det är molnfritt. Att kunna se stjärnorna är en lyx.

Hoppas att det går bra nu. Det här är första besöket till ISS för SpaceX sen juni förra året när CRS-7 slutade i en explosion efter två minuter. Nu ska det väl gå bättre med CRS-8, och har vi riktig tur lyckas de även landa Falcon 9 efteråt. Håller alla tummar och tår.

Jag har väl nämnt att jag älskar att leva i framtiden?