Leda

Jag är väldigt sugen på att ge upp. Blogg100. Över hälften av tiden har visserligen gått, men det innebär att det är ungefär hälften kvar och... jag vet inte. Är det något värde i att fortsätta? Förutom att eventuellt få känna mig lite nöjd där i juni nån gång, finns det något värde i att fortsätta?

Det är ju inte som att jag producerar något av vikt här. Det är ju uppenbarligen inte som att jag har något att säga. Inte ens för mig själv.

Antar att det mest är tröttman som ger sig till känna. Nerver utanpå. Känslan av att varje gång jag klickar Save & Publish så ber jag om uppmärksamhet, och är det något jag verkligen inte vill ha just nu så är det det. Uppmärksamhet. Orkar inte med att folk ser mig. Orkar inte med att interagera med människor. Orkar inte försöka prestera.

Så jag är sugen på att ge upp. Men för nu nöjer jag mig med att ge upp helgplanerna och hoppas att ingen saknar mig. Hoppas att jag inte kommer sakna de jag skulle ha träffat alltför mycket. (Pfft, fat chance.) Drar något gammalt över mig för en stund och räknar med att det mest akuta av det här har gått över till på måndag, för det vore verkligen bra om jag gick till jobbet då.