På ett bräde

Ahh, jag har saknat att bjuda över folk för brädspel. Men idag var det dags igen. Yay!

Det blir visserligen som det blir, med någon som måste komma senare och de allra flesta har haft en tuff vecka så är hyfsat trötta. Men till slut kom vi igång och nån timme efter att folk sagt att de borde gå hem satt vi fortfarande och fnissade oss fördärvade.

People, jag slår ett slag för de olika inkarnationerna av Fluxx vid dylika tillfällen. Just idag var det Monty Python Fluxx som fick oss att fnissa ihop. Vi provade också nya Firefly Fluxx (som verkligen inte är så snyggt som det skulle ha kunnat vara) och blev lite nostalgiska. Är man inte tillräckligt tröttfnissig kan ett måttligt intag av alkohol göra saken bättre. Bara inte för mycket, här är verkligen lagom bäst.

Jag älskar tanken på en hel dags battlade mot någon gammal gudom i exempelvis Arkham Horror, men det är sällan vi får till det. Idag var det inte att tänka på, istället blev det förutom nämnda Fluxx en vända Ticket To Ride och Seven Wonders. Väldigt trevligt, kravlöst och avslappnat. Jag är så glad att vi har dessa människor, som vill umgås över en dags brädspelande. Det är en klart underskattad form av umgåsande.

Lotsa out of focus rules