Störiga saker och fina saker

Jahopp. Jag var så upptagen med att plöja mig igenom de senaste avsnitten av Sleepy Hollow igårkväll att det inte blev något bloggat.

Nu har jag missat två dagar i #Blogg100. Hmpf. Kanske skulle döpa om det till #Blogg98 istället? Fast risken är väl att det blir fler missade dagar innan det är slut.

Hur som helst. Jag är SÅ BESVIKEN på sista avsnittet Sleepy Hollow. Vet för lite om vad som försigått bakom kulisserna för att kunna skälla på någon specifik, men jag är sur och besviken och grinig och ARG. Fan, sådär gör man bara inte. MAN GÖR INTE SÅ. HMPF.

Det som var så bra på så många vis. Lite ojämn serie emellanåt, men oftast ändå så medveten om saker och ting. Och så gör de en sånhär sak till avslut på tredje säsongen. Bah! Jag vet inte om jag kommer vilja fortsätta se den.

In other news så... Tja, det händer ju bra saker i livet också, på en lite annan nivå än skådespelare och TV-författare och -producenter som gör dumheter. Men jag inser nu när jag skriver det här att jag faktiskt inte har lov att prata om det på internet. Troligen vore det ingen fara, men jag vill inte hänga ut någons privata angelägenheter utan lov, även om det är något positivt. Men jag säger som så att... ni som vet, ni vet. Och det är något jättebra, något som jag och flera i min familj väntat på ett tag nu. Good shit be happening.