Öva öva öva

Jamen kan ni tänka er vilket utmärkt tillfälle jag fick att öva på en-sak-i-taget idag? Jäsiken.

Börja med tandläkartid imorse. Burr, jag är inget fan dårå. Inte alls, men jag går duktig när de kallar mig. Under många (många) år gjorde jag det inte men nu gör jag en ansträngning. Det kostar mindre än att oroa sig för dåliga tänder.

Hur som helst. Det gick bra, men attans vad det kostar på att gå till tandläkaren och då menar jag inte bara rent ekonomiskt. Andas, fokusera.

Sedan jobb, och där var vi två man kort så det blev till att lägga i den lagom höga växeln (i växeln, hähä, see what I did there?) och försöka hålla den hela dagen. Märkligt det där, för bara ett par år sedan hade två sjuka personer knappt märkts av för att vi var så många telefonister. Nu är vi så få att vi knappt klarar av att hålla okej servicenivå så fort någon är borta. Det blev en utmaning. Andas, fokusera, lägg bort allt som är oviktigt. Det gick, men skoja då inte vilket litet nervpaket man är efter nio timmar. Hjärnan är mos.

Men ändå, jag lyckades hålla mig borta från saker som normalt stressar mig så jag får se det som en win. Bara att försöka göra om det imorgon. Fokus, andas.

Enda trista var att jag tänkt hinna gå och träna, men si det gick inte. Hade tänkt det redan igår men bangade då med. Hjärna mos, se ovan. Men kanske imorgon då? Vi kommer vara lika få på jobbet, så vi får väl se hur långt den föresatsen räcker.

Däremot kan jag åtminsone vara hyfsat säker på att få sova. Under musikal-sluttampen var det mer regel än något annat att jag låg vaken med halvpanik, det har jag tack och lov slutat med nu. Alltid något, eh.