Back to life

Wow Stockholm, you do not disappoint. För vad är väl mer stockholmskt än att komma inflygande från någon varmare breddgrad till ett lite mulet och regnigt Arlanda?

Jo alltså, ni vet hur jag försöker tagga ner? Och hur jag ogillar att tala om för hela världen när jag reser bort? Vi är hemma igen nu.

Jag har tillbringat den senaste veckan på lilla söta grekiska ön Kos. På ett all inclusive-hotell fullt med britter och tyskar och belgare. Imorse åt jag frukost i restaurangen med utsikt över havet bort mot Turkiet, så vackert så man bara dånar. Lämnade gassande sol och blånande berg och glittrande turkost vatten och kommer hem till tio grader och regndis. Tjohejdå. Senaste veckans blogginlägg har varit schemalagda sedan innan, så jag har inte tänkt så värst mycket på bloggen när vi varit bortresta.

Jag kommer nog ha mer att säga om det en annan dag, för nu kan jag bara konstarera att egen säng är bäst, eget internet och egen mat och egen lägenhet. Men den där solen hade gärna fått följa med hit.

Kvällsutsikt mot Turkiet