Bara så nöjd

Gårdagskvällen slutade inte lyckligt. Jag hade väl tänkt vara uppe lite längre, men så började huvudvärk krypa på. Det var inte annat än att ursäkta sig och fly upp på rummet, där inta paracetamol och sängläge och mer eller mindre slockna som ett ljus. Vet inte vad som hände, när huvudet nådde kudden hade bankandet eskalerat ordentligt, så det var i grevens tid. Inget kvällshäng för mig.

Vaknade kring två-snåret av att några av mina finska grannar hade party på rummet. Lät nästan som att de hade party i mitt rum, så jag låg och lyssnade till ett par samtal på finska innan jag somnade om igen. På morgonen hade huvudvärken tack och lov gett med sig.

Undan för undan träffar jag fler och fler fans "på riktigt". Där är så många som jag känner igen och vet vilka de är men som jag aldrig pratat med. Byter några ord här och var och känner att det börjar bindas band till en och annan. Ever so slowly.

Mariehamn fortsätter att visa sig från sin bästa sida, solen skiner och det går utmärkt att sitta i solen i kortärmat. Iallafall ett tag. Idag har jag hållit mig på hotellet dock, inga utflykter ner på stan för vare sig mat eller annat. Väldigt skönt att bara såsa omkring, sitta och prata lite, gå in på en programpunkt, gå till baren och köpa något att dricka, prata lite med någon annan, läsa lite, prata med en tredje men känna att den här personen är inte på humör så lämnar hen ifred, gå upp på rummet en stund, fundera på att köpa en glass. Åcon frammanar verkligen ett mindset som jag skulle vilja ta med mig till framtida kongresser. Jag glider bara runt och mår bra.

Hashtag life is good, liksom.