Insikter?

Jag har ingen aning om hur många dagar det är kvar på Blogg100, men det slutar väl en bit in i juni? Börjar skönja slutet. Kanske är det lite tidigt att börja summera upplevelsen, men jag måste ändå säga att jag är förvånad över hur bloggandet har förändrats de senaste månaderna. Det har blivit lite lättare, att sänka ambitionen och bara få ut något slags post. Ibland blir det till och med något läsbart. Måste ju säga att det inte alls har varit målet, har faktiskt aldrig varit målet, att bara producera något som andra har glädje och nytta av. Jag skriver för mitt eget höga nöjes och nyttas skull. Sen att låta andra kunna läsa, det är sekundärt men också en extra sporre för mig själv.

Ibland känns det det som att jag... I'm doing it wrong. Men sån är jag ju. Och jag är det så gärna. Precis som med att blogga varje dag, att varje dag söka sin egen väg blir till slut inte så mycket av en ansträngning.