Lång morgons färd mot Mariehamn

So far so smooth. Taxin kom som den skulle, ingen hindrade mig att kliva på båten, jag hittade en lugn plats att sitta på, kom iland i Mariehamn och sitter nu på hotellrummet och tar lite sats.

Funny story förresten, det var fler än jag som upptäckte att man kunde kura ihop sig på en soffa i den då stängda pianobaren på båten. Ett tag hade jag uppsikt över två snarkande äldre herrar som tog sig en lur. Jag kan ha blundat ett tag också, klockan fem är okristligt tidigt att kliva upp.

Men nu! Jag är här! Har sett flera människor som jag känner igen men ingen som jag känner tillräckligt väl för att slå mig i slang med. Fullt medveten om hur fånig jag är, men jag blir blyg okej? Har gått en liten sväng och tittat på stan. Blev jättesugen på att gå ut och springa men ehhhh. Nej. Vädret är makalöst vackert och soligt. Jag glömde naturligtvis mina solglajjor hemma.