Lust till läsning

Argh, jag ligger efter i läsutmaningen!

Närmare bestämt fem böcker efter. Tanken var, och är för den delen, att jag ska läsa en bok i veckan i snitt under året. Det har gått sådär med läsningen den här våren, olika saker har tagit fokus. Jag börjar känna att läsron återkommer, och jag försöker att låta bli att tänka för mycket på hur mycket jag måste läsa för att ta mig ikapp igen.

Misstänker att lösningen kort och gott ligger i att läsa några kortare böcker, även om jag också är sugen på superlång och supertorr sf just nu. Vi får se helt enkelt. Det duger iallafall inte att låta bli att lyssna efter vad jag får lust till. Läslust är a och o. Borde faktiskt alltid vara det. Jag vet inte varför jag envisas med att glömma bort det.

Såatteee. Hädå! *smiter iväg för att läsa lite*