Plus och minus, mest plus.

Jag både gillar och inte gillar den här tiden på året.

Det jag gillar med den här tiden, ungefär mellan hägg och syrén alltså, är allt det nya gröna. Har inte hunnit vänja oss än vid fullt gröna blad på alla träd, vid värmen och att kunna gå ut utan jacka. Det gillar jag, att komma ihåg att njuta av det. Ge det några veckor till så är det dags att börja gnälla på sommaren...

Det blir speciellt, just de här veckorna.

Jag gillar det inte eftersom det hänt dåligheter vid den här tiden tidigare år. Det som gör det speciellt är både positivt och negativt. Framför allt förknippar jag det med det året, länge sedan nu, jag var otrogen.

Yeah. Not my finest moment. Har du inte provat, take it from me, så INTE värt det. Men jag lärde mig iallafall att inte göra om det. Jag lärde mig att det är värt att ta svåra samtal hellre än stoppa huvudet i sanden. Jag lärde mig massor om mig själv som jag ju självklart inte vill vara utan. Men det var en tuff tid. Fi fan...

Sen också. På något märkligt sätt påminner det faktum att det är sommar nu igen om när min mamma dog förra året. Även om det var mitt i smällvarmaste juli, så... Något med värmen plockar fram minnen från andra varma perioder, antar jag.

Finns saker att bearbeta. Man lär så länge man lever.

Så jag både gillar och inte gillar den här tiden på året. Mest gillar jag den dock. Hellre plusgrader än minusgrader, alla gånger.