Prep

Taxin hämtar klockan alldeles-för-tidigt imorgon bitti. Aldrig skulle jag väl frivilligt gå utanför dörrn så dags om det inte vore för att jag är så illa tvungen om jag vill åka till Åland. Och det vill jag ju. Det är dags för Åcon 8.

Jag har sett fram emot att åka tillbaka till Mariehamn ända sen Archipelacon förra året. Även om Åcon är en mycket annorlunda kongress, framför allt mycket mindre, så var det en magisk helg då och jag vill väldigt gärna se om det går att göra om. Framför allt har jag avundsjukt följt rapporterna från tidigare års Åcon, nu blir det äntligen av för mig med.

Jag är så gott som färdigpackad, hoppas att jag inte glömt något viktigt nu. Stickning, check. Läsplatta, check. Kläder/tandborste/deo check. Mobil/dator/laddare check. Ptja, det är väl allt? Vad mer kan behövas?

Det enda som retar mig är att jag hade tänkt hinna läsa hedergästens debutroman innan, men det har ju blivit som det blivit med läsandet på sistone och jag är just nu på 22%. Det är ju en rätt lång båtresa över, iochförsig...

Nåja. Närmsta dagarna blir det intensivt häng med bra folk. Kommer bli ÅSM.