There and back again

Hemma igen. Ja jäsiken, det blev ända in i kaklet på Åcon. Sista dygnet i Mariehamn råkade jag verkligen missköta mig och gjorde en massa dumheter vad gäller mat och sömn. Nu börjar kroppen lugna sig lite, efter att ha kommit hem och fått lite middag och slappnat av efter båtresan. Men aj, jag minns nu varför jag nästan aldrig stannar uppe sent på kongresser. Klart att ingen mår speciellt bra på bara tre timmar sömn men inbillar mig att jag är känsligare än de flesta.

Ändå, kan inte annat än känna att det var SÅ värt det, att verkligen krama det sista ur helgen. Jag är så vansinnigt glad och nöjd. Underbara, underbara människor. (Även om jag nu skulle behöva gå i ide några månader för att återhämta mig...)

Bäst av allt är att flera, både gamla vänner och såna som jag lärt känna lite bättre nu även kommer komma till Fantastika, årets Swecon som går av staplen i juni. Och det är ju liksom snart, det! Går rakt från att vara sorgsen över en kongress till att peppa över nästa.