Slut färdigt

Så kom den här dagen till slut. Sista dagen på Blogg100. Herregud, inte visste jag att hundra dagar kunde vara så långt?

Och samtidigt inte. Ja ni vet, det blir ju sådär med tid. Det känns på ett sätt tills man börjar syna det närmare och då ändras det.

Jag klarade det! Nåja, bortsett från två tappade dagar, men jag postade ända till slutet så jag tänker räkna det som en win. Hundra dagars konstant bloggtänkande, bloggfnulande, bloggstress. Det har varit oerhört nyttigt, och jag tycker att jag har utvecklats under de här månaderna. Well, ni kanske inte tycker det men jag känner att det har Hänt Saker.

Nu då? Tja, jag tänker då rakt inte fortsätta posta varje dag. Gu nej! Det vore däremot skoj att utnyttja det här flödet lite, kanske posta nån gång i vecka eller så? Jag vet inte riktigt vilken nivå som är lagom att lägga sig på, men just nu ska jag ta en liten paus. Risken är ju att jag glider tillbaka och inte bloggar ett spår på flera månader, men i så fall får det bli så. Det är okej. Det jag mest känner att jag vill göra nu är att jobba vidare med Zen Habits, bara vara stilla mer och inte söka distraktion och bekräftelse hela tiden. Mindre internet alltså, eller snarare mer medveten soc-media-användning. Mindre slösurfande. Exakt hur det kommer se ut vet jag inte, men jag kommer knappast försvinna helt.

Ikväll ska jag ut på Djurgården och springa fem kilometer i Blodomloppet. Räknar inte med någon vidare tid, men kan jag ta mig runt är det bra, och kan jag göra det springande hela vägen är det ännu bättre.

See ya around!