Fröken Hemlig Agent

Dags att begå premiär!

Ja jag har ju knappt andats ett ord om årets musikaluppsättning här på bloggen. Mest för att jag inte hängt här så mycket på sistone. Annat var det förra året då musikalen gick av stapeln mitt i Blogg100. Men ja, jag är med och sätter upp en musikal i år också! Och idag är det premiär.

Vi spelar Miss Secret Agent, mer känd som film (Miss Congeniality) från nittiotalet, och detta är första gången som den görs som musikal. Vi spelar i dagarna tre på Maxim i Stockholm, en brokig skara nuvarande och före detta elever från Bosöns idrottsfolkhögskola plus lite annat löst folk, undertecknad inräknad. Idag är det skolföreställning, imorgon och på lördag kväll spelar vi för allmänheten.

Det är så mycket jobb med en sån här baluns, men det är förstås otroligt roligt samtidigt. Nu kommer belöningen efter många sena kvällar och sömnlösa nätter under vintern och våren. Jag har ont i exakt hela kroppen, och värre kommer det bli, men baske mig om det kommer märkas när jag står på scen.

Kommer du och tittar? Joo, säkert är du sugen? Om du är i Stockholm är du väldans välkommen. Vi spelar kl 19 imorgon fredag och kl 18 på lördag, som sagt på Maximteatern vid Karlaplan. Biljetterna kostar 160 pengar, 100 för pensionärer, barn och studerande. Det kommer bli en urkul show!