Artonde

Men är inte det här den längsta veckan i mannaminne? Ärligt talat. När blir det måndag egentligen?

Inte så att jag nödvändigtvis är opepp på att ta helg, men det är ju löjligt hur lång tid det kan vara från en lördag till nästkommande måndag. Bah. Visserligen hade vi ett litet minirep i förrgår så jag fick lite av min abstinens stillad av att träffa delar av gänget, men det räcker ju bara så långt. Kom igen nurå! Jag vill ha genrep. Och sedan vill jag ha tisdag och föreställning!

Vem behöver knark när det finns teater, liksom. Uppenbarligen är det precis lika starkt beroendeframkallande.

Så här sitter jag på jobbet, nynnar på låtar från musikalen mellan samtalen. Lite tyst sådär så att de av kollegorna som kommer och tittar på tisdag inte ska höra. Klurar på scenerier och repliker, fnular på vad jag kan modifiera för att spetsa till saker ytterligare. Lite lagom, inte för mycket.

Hörni, ni kommer väl också och tittar förresten? Nu är sista chansen, sen blir det inga fler föreställningar. Har du funderat på det men inte kommit till skott, släng en kommentar eller ett mail eller ett mess eller nåt på en gång så hjälper jag till och fixar biljetter. Jag menar, vad gör du helst en vanlig tråkig tisdagkväll i mars? Kom och ta del av lite av vår magi vetja. Jag lovar att du inte ångrar dig.