Tjugoförsta

Genrep inför sista föreställningen på Intiman: check!

Många genrep blir det, det här är det tredje. Men det behövs ju, ny scen som många aldrig ens varit på, klart att det inte bara är att gå upp och köra. Det gick... Jovars, okej. Jag vinglade på frikkin' klackarna igen, vilket var länge sen nu. Vaffan. Tillräckligt för att få en tillsägelse om det, crapity. Men annars var det ett typiskt genrep, lite låg energi på de flesta men det är ju nästan lite bra. Hellre att man sparar sig till föreställningen.

Men.

Men, men, men. Jag är tillbaka till högstadiekänslan. Jag blir så AWKWARD runt många i ensemblen, och jag fattar inte riktigt varför. Jag är ju inte det normalt, jag är hyfsat laid back och vet var jag har mig själv. Men det är något här som får mig att känna mig pushad till längst ner på den sociala stegen, och jag... well, jag accepterar inte det. Det gör jag inte. Jag tycker att är man i en ensemble tillsammans så ser man till att SE varandra, man ser till att få alla att känna sig delaktiga. Man behöver inte älska alla, men man kan åtminstone vara hövlig. Och sablar vad det retar mig att inte alla delar den inställningen. Nicka och le istället för att höja ett sarkastiskt ögonbryn och vända ryggen till. De flesta är urgulliga, de allra flesta fattar precis, men det är ett par stycken som bara... Näe.

NÄE. Blargh.

Jag kan ju inte vara helt säker förstås, men jag tror att det är det som får mig... ur balans. Åtminstone delvis. Eller så är jag egentligen en komplett tönt och nu märks det. Så kan det ju också vara.

Håhåjaja. Att det ska vara så svårt med gruppdynamik. Det kunde vara så simpelt, om alla bara gjorde som jag tycker att de borde. Erhm...

Men okej. Nu är allt på plats. Jag delar en yttepyttig loge med en annan tjej vilket ju är superlyxigt, på stadhuset var vi alla tjejer i samma utrymme. Alla prylar ligger där de ska, jag har i princip lärt mig att hitta i de vindlande gångarna bakom scen, jag har några timmar på mig att sätta de sista detaljerna inför imorgon kväll.

Om tjugofyra timmar är det över. Ses vi där?