Tjugonde

Även om jag bävar inför den dagen (på onsdag) när jag gjort det sista på musikalen och får återgå helt och hållet till mitt vanliga liv, så finns det saker som jag ser fram emot att ta tag i igen.

Idag har vi gjort en liten dent i TV-serietittandet, men det är så många serier som ligger efter. Idag blev det NCIS och NCIS New Orleans för hela slanten. Vi är inte ikapp än, vilket kanske säger en del om vilken backlog vi har. Jag skulle verkligen vilja, nu när jag tar mig tid att skriva här varje dag, skriva lite för Onda Cirkeln också, TV-bloggen som jag delar med ett gäng åsm personer. Jag har knappt deltagit där alls, det skulle vara trevligt att känna mig mer som en fullvärdig blogg-medlem.

På bokfronten ligger jag också efter, med allt jag velat företa mig. Genomläsningen av Deverry har halkat rejält, jag tragglar med både förra och denna månads bokklubbsbok i Sword and Laser samtidigt, och tiden börjar rinna ut för att läsa mer att eventuellt kunna nominera till Hugon.

Träningen har jag ju så smått börjat komma igång med redan, och försöker att inte bli sur över hur dålig kondis jag har. Båda hälarna har blåsor som jag försöker tejpa men skorna hittar hela tiden nya ställen att skava på. Bah. Börjar bli dags hur som helst att köpa nya skor. Snart.

För att inte tala om alla de saker jag vill sticka. Trodde att jag skulle ha mer ro att handarbeta under den här tiden men HA HA HA. Nope. Icke. Sjalar och babykläder till syrran och ännu fler sjalar.

Det är nog bra att jag kommer ha saker att pyssla med, milt sagt, efter tisdag. Efter de senaste veckornas känslobergochdalbana kommer det bli oerhört tomt när sista föreställningen är spelad och alla sprids för vinden igen.